Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Co prawda to prawda
Ale prawde mowiac mi sie tu dobrze zyje jestem tu juz od 8 lat a mieszkam na stale 6 lat i nie mysle o powrocie do Polski...
Tylko najgorsza jest ta tesknota za rodzina i przyjaciolmi sa niby telefony skaypy ale to nie to samo co mozna sie zobaczyc i porozmawiac na zywo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Daris czekam az sie pochwalisz swoim nowym nabytkiem moze mi sie spodoba i kupie swojej malutkiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Mi tez sie tu dobrze zyje i nie w glowie mi powroty ale co tesknota to tesknota
Kakariki mialam robic zdjecie ale maly taki byl marudny dzisiaj wieczorem ze szok normalnie katar go meczy buuu rano zrobie jak sie obudzi w dobrym humorze. Ale ja jestem nia zachwycona i jak ja zlozylam i zawiesilam to malemu odrazu wpdla w oko tez-myslalam ze moze za stara bedzie "tesknil" ale przyjal nowa po mistrzowsku hihi Wogole ona cala jest po byku solidna i najfajniejsze ze dziecko samo moze ja wprawic w ruch noo i ze mozna zmieniac muzyke bo mozna karty muzyczne osobno dokupic i zmieniac aha no i mp3 tez mozna podlaczyc Nie zaluje wydanych pieniedzy na nia..zaluje tylko ze tak pozno ja kupilam hihi Moglam ja wczesniej znalezc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja tez chce widziec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Jutro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Ok Daris rozumiem Cie bo moja mala tez jest strasznie zakatarzona i strasznie charczy ,nawet kropelki nie pomagaja najgorsze jest to ze nosek ma czysty i nic z niego nie wychodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Tez tak teraz mam... nosek czysty niby ale oddech juz nie... masakra mam nadzieje ze szybko to minie.Ponoc katar trwa 3 dni... zobaczymy czy bedzie poprawa. A Michalinka dlugo juz ma katar?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Daris- moja Zuzke jak katar zlapal to miala prawie 1,5 tyg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kasia nie strasz
Chyba bym sie zalamala... ale miala tylko katar czy goraczke tez,albo jakies inne objawy... troche niewiem kiedy sie katar kwalifikuje do lekarza juz..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Juz trzeci dzien dzisiaj minal i nie ma zadnej poprawy ,masakra
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok